Η τελική ευθεία του Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα 33 μέρες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, τόσο για τις προσθήκες που θέλει να κάνει ο ΑΡΗΣ όσο και για τις νέες πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Πριν καν τελειώσει η περσινή σεζόν, όλοι ήξεραν ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα ανήκει στον Λορέν Μορόν. Μία κατάσταση που ο κιτρινόμαυρος οργανισμός έζησε και πέρυσι με τον Λουίς Πάλμα, ξέροντας λοιπόν τί ακριβώς θα αντιμετωπίσει.

Με την έλευση του Αυγούστου ξεκίνησε και η τελική ευθεία για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ισπανου άσσου. Εάν δηλαδή θα παραχωρηθεί και θα επιβεβαιωθούν όσα έχει εδώ και καιρό ως δεδομένα ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη εμφανίζονται ακόμα σίγουροι ότι θα υπάρξουν επίσημες προτάσεις και μάλιστα αρκετά καλές, κυρίως από τη Σαουδική Αραβία, έχοντας ενημερώσει τόσο τον ΑΡΗ όσο και τον παίκτη που θα… ψήφιζε Ευρώπη αλλά δεν έλεγε όχι και στην Ασία λόγω χρημάτων.

Ο ΑΡΗΣ αναμένει φυσικά, όπως και ο Μορόν. Οσο όμως υφίσταται αυτή η κατάσταση ο Ιβηρας άσσος παραμένει παίκτης της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το αισιόδοξο είναι η εμφάνισή του κόντρα στην Ελμπασάνι, που ήταν σαφώς καλύτερη από εκείνες στην Ολλανδία.

Οι “κιτρινόμαυροι” πάντως προσπαθούν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για μία κουβέντα που έγινε σχετικά με το μέλλον του σε περίπτωσή που δεν πωληθεί, προσφέροντας στον παίκτη τριετές συμβόλαιο και απολαβές κόντα στα περσινά του νούμερα.  Την ίδια στιγμή, για αρκετές εβδομάδες “τρέχει” μία αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μορόν -εφόσον αποχωρήσει- ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι έτοιμος. Ένα πλαίσιο στο οποίο έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις και οι εξελίξεις θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα