Η Τσέλσι ξεκινά έρευνα για τους ισχυρισμούς εκφοβισμού

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι διόρισε μια ομάδα εξωτερικής αξιολόγησης για να διερευνήσει τις καταγγελίες για εκφοβισμό στον σύλλογο της Premier League που προέκυψαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Σε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από τους New York Times την Τετάρτη, αρκετοί πρώην και νυν υπάλληλοι της Τσέλσο από το τμήμα μάρκετινγκ περιέγραψαν μια «τοξική κουλτούρα στο χώρο εργασίας» που οδήγησε στην αποχώρηση τουλάχιστον 10 ατόμων.

Το δημοσίευμα προσέθεσε ότι ο Ρίτσαρντ Μπίγκνελ, ο πρώην επικεφαλής της Chelsea TV, αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο, με την αναφορά του ιατροδικαστή να συνδέει τον θάνατό του με «απελπισία μετά την απώλεια της δουλειάς του».

Ένας όμιλος με επικεφαλής τον Τοντ Μπόουλι και την Clearlake Capital απέκτησε την Τσέλσι τον Μάιο, αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έθεσε τον σύλλογο προς πώληση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου πιστεύει ακράδαντα σε ένα εργασιακό περιβάλλον και μια εταιρική κουλτούρα που ενδυναμώνει τους υπαλλήλους του και διασφαλίζει ότι αισθάνονται ασφαλείς, συμπεριλαμβανόμενοι, εκτιμημένοι και αξιόπιστοι», ανέφερε το διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι σε δήλωση.

«Έχουν γίνει τα πρώτα βήματα από τους νέους ιδιοκτήτες για να ενσταλάξουν ένα περιβάλλον σύμφωνο με τις αξίες μας. Η καρδιά μας είναι με όλη την οικογένεια του Ρίτσαρντ.

Ο θάνατός του συγκλόνισε τους συναδέλφους του στον σύλλογο και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο σύλλογος έχει ορίσει μια εξωτερική ομάδα ελέγχου για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί υπό προηγούμενη ιδιοκτησία».

Ο αγγλικός σύλλογος, πρόσθεσε ότι η νέα ιδιοκτησία έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Μπίγκνελ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X