Η υπογραφή που έκλεισε τον… κύκλο του ψέματος!

από AllAboutARIS

Κάθε χρόνο στον ΑΡΗ υπάρχει ένα παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και κατ’ επέκταση θα ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του στο κλαμπ ή το μέλλον του γενικότερα…

Για τον Λορέν Μορόν αυτό ξεκίνησε στα μισά της περσινής σεζόν, όταν είχε καταθέσει ήδη στα διαπιστευτήριά του και ήταν φυσιολογικό να συζητιέται ως το πιο… hot όνομα της λίγκας. Η διαφορά είναι ότι πάλι βρέθηκαν οι… έγκριτοι που από νωρίς ξεκίνησαν να πλάθουν τα δικά τους σενάρια για τον Ανδαλουσιανό.

Και τί δεν διαβάσαμε όλους τους προηγούμενους μήνες για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό… “Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Μορόν”, έγραφαν το καλοκαίρι…

“Τον χάνει τσάμπα ο ΑΡΗΣ”

“Στη Σαουδική Αραβία ο Μορόν”

Ακόμα και ότι πλακώθηκε στα αποδυτήρια με τον Καρυπίδη είδαμε να γράφεται, με αποτέλεσμα να… ραγίζει το γυαλί.

Ψέματα επί ψεμάτων για τόσους μήνες στην πλάτη του ΑΡΗ, για να στόχοποιήσουν την ομάδα και φυσικά τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ώστε να δημιουργήσουν αναστάτωση τόσο στο εσωτερικό της αλλά και στον περίγυρό της. Δηλαδή τον κόσμο, αποσκοπώντας στην εσωστρέφεια, στα παραπάνω κλικ και σε κάποια παραπάνω ευρώ για αυτούς. Μία, δύο, πέντε, δέκα, δεκαπέντε φορές… και βάλε!

Οπως ο Μαντσίνι ήταν κλεισμένος από τον… φίλο του ΑΡΗ, Ολυμπιακό, καταλήγοντας εν τέλει στον Παναθηναϊκό. Οπως ο Πάλμα ήταν κλεισμένος στην ΑΕΚ από τον Μάιο, καταλήγοντας εν τέλει στη Σέλτικ!

Επώνυμοι και ανώνυμοι αρθρογράφοι, insiders… της κακιάς ώρας που φυσικά εκτέθηκαν για ακόμη μία φορά για την αφερεγγυότητά τους ή τους πιο… σκοτεινούς σκοπούς που είχαν .

Φυσικά ο κύκλος αυτός δεν θα κλείσει… Μετά τον Μαντσίνι, τον Πάλμα και τον Μορόν, θα βρουν κι άλλους για να κάνουν πάλι τα ίδια.

Το θέμα είναι ο κόσμος του ΑΡΗ να καταλάβει… επιτέλους αυτή τη φορά τους σκοπούς τους. Να αντιληφθεί τί πρέπει να διαβάζει, ποιόν πρέπει να εμπιστεύεται και ποιούς πρέπει να μην παίρνει στα σοβαρά. Σίγουρα όχι όλους τους παραπάνω που για μήνες ολόκληρους δημιούργησαν έναν κύκλο ψέματος, ο οποίος έκλεισε χθες με την υπογραφή του Λορέν Μορόν στο νέο του συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα