Η υπόθεση ξυλοδαρμού έβγαλε… απιστία και διαζύγιο!

από AllAboutARIS

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό το 2014, πριν ολοκληρώσει την καριέρα του, χρησιμοποίησε τα social media, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό του για την «υπόθεση Χαμραουί».
«Μου αξίζει αυτή η ταπείνωση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το γαλλικό γυναικείο ποδόσφαιρο επισκιάστηκε τις τελευταίες ημέρες από την επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί, όταν δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έβγαλαν δια της βίας από το αυτοκίνητό της την Κέιρα Χαμραουί και την συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό, και τις χτύπησαν, στις 4 Νοεμβρίου.

Η 26χρονη Ντιαλό εξετάστηκε ως ύποπτη, ότι πλήρωσε τους δύο άνδρες για να τραυματίσουν τη συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μετά από 36 ώρες παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι η έρευνα στράφηκε προς το ζεύγος Αμπιντάλ, πρώτα προς τον Ερίκ, επειδή η Χαμραουί είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα, και μετά προς την Χάγιε, με την οποία η Κέιρα είχε ήδη κάποια σύγκρουση στο παρελθόν. Εκεί, όμως, προέκυψε υπόθεση απιστίας, με την Χάγιε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Έτσι, ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην διευθυντής της Μπαρτσελόνα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη συζυγό του. Με μία φωτογραφία, στην οποία ο 42χρονος εμφανίζεται να κλαίει, έγραψε:
«Χαγιέ Αμπιντάλ, συγχώρεσέ με. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου, θα συνεχίσεις να είσαι στα μάτια μου η γυναίκα της ζωής μου και ειδικά η μητέρα των υπέροχων παιδιών μας. Μου αξίζει αυτή η ταπείνωση, ακόμα κι αν με σκοτώσει ζωντανό. Κάποτε θα με συγχωρήσεις».

Προηγουμένως, η Χαγιέ Αμπιντάλ μοιράστηκε με τους σχεδόν 30.000 ακολούθους της στο Instagram: «Συγχωρείς, μέχρι να καταρρεύσει κάτι μέσα σου, δεν νιώθεις πια τίποτα, ούτε συγχώρεση, ούτε θυμό, αλλά μόνο την επιθυμία να γυρίσεις σελίδα και να σκεφτείς κάτι άλλο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X