Η υπόθεση του φορ και η ώρα της απόφασης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένας επιθετικός… Αυτό που είναι που “καίει” τον ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες και όσο περνούν οι μέρες βλέπεις τα χρονικά περιθώρια αυτής της επιλογής να μειώνονται.

Στις 28 του μήνα η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία και ο στόχος είναι γνωστός, δηλαδή η πρώτη κίνηση για το “9” είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο θέμα του φορ η ομάδα πάει κάπως… μπρος πίσω εδώ και κάποιες εβδομάδες, λόγω δύσκολων περιπτώσεων που έχει προσεγγίσει, τη στιγμή που υπάρχουν πιο εφικτές αλλά και εκείνες που προκύπτουν κάνοντας πιο δύσκολη την τελική επιλογή.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν προκριθεί 2-3 περιπτώσεις από την Ευρώπη αλλά και μία από άλλη ήπειρο (Λατινή Αμερική λένε οι πληροφορίες), την οποία ο ΑΡΗΣ βλέπει και πολύ “ζεστά”!

Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει παραπάνω, όσο πλησιάζει η Αυστρία, με τον ΑΡΗ να έχει μπροστά του μερικά 24ωρα ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να φέρει επιθετικό μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Μία υπόθεση που πλέον δεν είναι τόσο εύκολη αλλά παραμένει εφικτή εάν κινηθεί γρήγορα μέσα στις επόμενες ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X