Η φούστα του Καραπαπά και οι… καταγγελίες του Γκαγκάτση (vids)

από AllAboutARIS

Λίγο μετά τις 16:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα Playoffs με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Αν και βέβαια, δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, για όλα όσα ειπώθηκαν, οι διαρροές, κάποια γεγονότα και οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων, δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά κλίμα… σύμπνοιας υπήρξε.

Άλλωστε δεδομένα στη διάρκεια της συνάντησης δεν έλειψαν οι εντάσεις, αφού αρκετές φορές ανέβηκαν οι τόνοι και οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί.

Αλαφούζος και Μπέος αποχώρησαν νωρίς από τη συνάντηση, τους ακολούθησε ο Μελισσανίδης , ενώ τελευταίος από τους ιδιοκτήτες των ομάδων αποχώρησε ο Μαρινάκης.
















Μπένετ και Μπαλτάκος έφυγαν μετά από τα γραφεία , ενώ ακολούθησε ο Γκαγκάτσης από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέφερε ότι διαιτητής αυτοπροτάθηκε να σφυρίξει στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

«Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία-αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’ όνομά του, ο οποίος αυτό-προτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος».






Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοσμάς της ΑΕΚ, είπε: «Προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο, επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς άνθρωποι, που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί, για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».






Επίσης, κατά την αποχώρησή του ο Κώστας Καραπαπάς του Ολυμπιακού ανέφερε…: «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου. Να τη φορέσει για να δει αν του κάνει»  και όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όντως το έκανε.

Φωτορεπορτάζ: EUROKINISSI

 

Προτεινόμενα Άρθρα