Η… fast track ενσωμάτωση του Ντιόπ

από AllAboutARIS

Ο Παπέ Σέιχ Ντιόπ είναι ο τελευταίος χρονικά ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στην προετοιμασία του ΑΡΗ και σε ένα μόλις 24ωρο πρόλαβε να κάνει σχεδόν τα πάντα.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αφίχθη στο Σοχάου την περασμένη Πέμπτη (30/6) και την ίδια μέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και το πρωί της επόμενης μέρας παίρνοντας παράλληλα και αρκετά λεπτά συμμετοχής κόντρα στο Αμβούργο.

Το πλάνο ήταν ο Σενεγαλέζος να αγωνιστεί για 15-20 λεπτά όμως ο τραυματισμός του Ντουκουρέ είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί για παραπάνω από μισή ώρα απέναντι στους Γερμανούς.

Ήταν εμφανές ότι τα τρεξίματα και ο αγωνιστικός ρυθμός είναι αυτή τη στιγμή το βασικό πρόβλημα του 25χρονου χαφ ωστόσο ακόμα και έτσι έδειξε κάποια θετικά στοιχεία τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο στον ΑΡΗ είναι αισιόδοξοι ότι όταν ο παίκτης φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων και σε έναν ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό τότε θα είναι παραπάνω από χρήσιμος στην ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X