Η Novileague All Star μοίρασε μοναδικά δώρα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα!

από AllAboutARIS

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet έφτασε στο τέλος του μοιράζοντας μοναδικά δώρα* στους μεγάλους νικητές!

Ο τελικός του Champions League αποτέλεσε την τελευταία «στροφή» του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, Novileague All Star. Συνολικά 8 παίκτες κατάφεραν να κάνουν το 10/10 στην αναμέτρηση της Μαν.Σίτι απέναντι στην Ίντερ και να μοιραστούν το έπαθλο των 10.000€*. Από εκεί και πέρα, η 50η και τελευταία αγωνιστική της Novileague All Star ολοκληρώθηκε με 79 παίκτες να φτάνουν στο 9/10 και να κερδίζουν Free Bet*, ενώ ακόμη 213 έφτασαν στο 8/10 κι έλαβαν Free Spins*.

Το φινάλε του διαγωνισμού βρίσκει τον παίκτη που τερμάτισε στην κορυφή, ύστερα από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε σε όλες τις αγωνιστικές, να κάνει δικό του το μεγάλο δώρο* της Novileague All Star, δηλαδή 100.000€*! 

Από την πρώτη έως και την τελευταία του αγωνιστική ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet δεν σταμάτησε να μοιράζει μοναδικά δώρα* στους συμμετέχοντες. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 17 από τις συνολικά 50 αγωνιστικές μοιράστηκε το έπαθλο των 10.000€*, κάτι που σημαίνει πως δόθηκαν 170.000€* στους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο «απόλυτο» (10/10) στις αγωνιστικές που κύλησαν. Αντίστοιχα, στις 43.590€* «σταμάτησε» ο αριθμός των Free Bets* που μοιράστηκαν συνολικά στους παίκτες, ενώ 17.590 ήταν ο συνολικός αριθμός των Free Spins*.

Επίσης, μέσω κλήρωσης ακόμη 10 μεγάλοι νικητές που… επιβίωσαν παίζοντας και στις 50 αγωνιστικές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

 

Προτεινόμενα Άρθρα