Η… viral κα. Μελίνα στον Libero 107,4: “Εδώ κλάψαμε στις λύπες, δεν θα κλάψουμε στις χαρές;”

από AllAboutARIS

To ΑΡΗΣ-ΑΕΚ είχε κεντρικά πρόσωπα τους ποδοσφαιριστές του Μπούργος, τον κόσμο της ομάδας αλλά με το τέλος του υπήρξε ένα πρόσωπο που έγινε viral!

Ένα πρόσωπο γεμάτο συναίσθημα, όπως αυτό της κυρίας Μελίνας. Της μάνας που μαζί με τον γιο της έκλαιγε για την ανατροπή της αγαπημένης της ομάδας, σε μία έκρηξη συναισθημάτων.

Η κυρία Μελίνα μίλησε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή “Η Μπίλια στον Libero” για τα όσα ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου αλλά και την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

“Σήμερα μόνο χαμογελάω; Στα ουράνια πετάω… “ σχολίασε αρχικά και αναφέρθηκε στην απήχηση που έχει στον κόσμο της ομάδας. “Το κατάλαβα μετά το γκολ του Ματέο. Εκεί τα είδα όλα.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, για την αγάπη που έχω πάρει. Δεν το περίμενα… Δεν πάω πολύ τακτικά στο γήπεδο λόγω οικονομικών. Οποτε μπορώ, παίρνω τον γιο μου και πάμε. Το παλικάρι μου… Οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. 

Μόνο που δεν έμεινα στον τόπο. Ηταν πολύ αυθόρμητο. Τόσο μεγάλη ένταση. Στο ημίχρονο δεν μπορούσα να κάτσω ούτε στην καρέκλα. Και στο τρίτο γκολ ήταν λες και ήμουν στον… πλανήτη ΑΡΗ”.

Για το δώρο που αποφάσισαν να της κάνουν τα παιδιά του ARIS Media Factory:Με ενημέρωσαν, μίλησα μαζί τους… Δεν υπάρχουν λόγια. Ευχαριστώ τους πάντες”.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, σημείωσε: “Τι κλάμα έχουμε ρίξει για τον ΑΡΗ… Εδώ κλάψαμε στα δύσκολα. Στις χαρές δεν θα κλάψουμε; Πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας. Και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. 

Θα πρέπει οι γονείς να πούμε στα παιδιά μας ότι τον αντίπαλο φίλαθλο και οπαδό πρέπει να τον σεβόμαστε. Άλκη ζεις και μία ζωή ΑΡΗΣ”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα