Θέλει επιθετικό και τον θέλει άμεσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ανάγκη ενίσχυσης του ΑΡΗ στην κορυφή της επίθεσης του ήταν δεδομένη πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμα περισσότερο μετά την απόφαση να μην διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο Αμπουμπακάρ Καμάρα.

Η συγκεκριμένη θέση είναι από αυτές στις οποίες η ομάδα “πονάει” αρκετά, με δεδομένο ότι η μοναδική επιλογή της είναι ο Αντρέ Γκρέι ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται και ο ΑΡΗΣ θα ψάξει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του.

Τα παραπάνω δεδομένα αναγκάζουν τον ΑΡΗ να κινείται πολύ πιο… ζεστά για τουλάχιστον μία προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης του και με στόχο αυτή να γίνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή έστω τις πρώτες μέρες αυτής.

Πρόκειται για μια κίνηση την οποία ομάδα συνήθως την κάνει σχετικά αργά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι αναγκασμένη να κινηθεί νωρίς τουλάχιστον για έναν επιθετικό και ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Γκρέι να δει πότε θα είναι σε θέση να βγει στην αγορά και για μια δεύτερη προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα