Θέλει κι άλλο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το 5-0 επί της Λαμίας ήταν μία εμφατική επιστροφή στις νίκες, η ουσία όμως ήταν οι τρεις βαθμοί που τόσο είχε ανάγκη η ομάδα.

Η ανάγκη αυτή παραμένει και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια σήμερα στους “Ζωσιμάδες”, όπου ολοκληρώνουν τον 1ο γύρο της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr LIVE, NS).

Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να είναι ο μεγάλος “απών’, ο ΑΡΗΣ αναζητά ακόμη μία νίκη που θα βοηθήσει για να καλυφθούν κάπως οι πολλές απώλειες του πρώτου μισού της σεζόν. Αυτό θέλει και ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλά με διαφορετικό στόχο, παλεύοντας για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Χωρίς Μαντσίνι – Επιστρέφει ο Οντουμπάζιο

Η είδηση χθες ήταν η απουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι από την αποστολή του ΑΡΗ. Ο Αργεντινός έμεινε στη Θεσσαλονίκη με απόφαση της διοίκησης και είναι η σίγουρη αλλαγή στα πλάνα του Αλαν Πάρντιου.

Νέο πρόσωπο σε αυτά είναι ο Μόουζες Οντουμπάζιο, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Camacho, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σημαντικές απουσίες για τον Στάικο

Τα προβλήματα δεν είναι και λίγα για τους Ηπειρώτες, σε ακόμη έναν… τελικό που δίνουν ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες τη φετινή σεζόν.

Καραχάλιος και Λώλης είναι οι νέες απουσίες για τον Θανάση Στάικο, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε εκείνες των Πριόρ, Κιάκο, Ριένστρα, Κόντε και Λεό.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Μπιλμπάο, Σταματελόπουλος, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπαλάν.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

16:00, Novasports

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα