Θέλει να τον κάνει… μόνιμο, αλλά θα πρέπει να πληρώσει αδρά…

από AllAboutARIS

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός που αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού, έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στα πλάνα του Τσάβι, καθώς σε κάθε αγωνιστική ξεκινάει βασικός, έχοντας μέχρι στιγμής 3 γκολ και 3 ασίστ σε 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, οι «μπλαουγκράνα» έχουν εντυπωσιαστεί σε μεγάλο βαθμό τόσο με την εικόνα του εντός των τεσσάρων γραμμών, όσο και με τον χαρακτήρα του και τη θετική ενέργεια που δίνει στα αποδυτήρια, καθώς ο 24χρονος φέρεται να έχει «κερδίσει» τους πάντες.

Όπως αποκαλύπτουν οι Καταλανοί, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να αποκτήσει το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή τον Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία από την πλευρά της θέλει να τον παραχωρήσει, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Βέβαια, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν παρουσιάζεται, καθώς οι «ροχιμπλάνος» δεν αναμένεται να τον δώσουν τόσο εύκολα, με τα Μέσα της Μαδρίτης να τονίζουν ότι έχουν ορίσει την τιμή του Πορτογάλου στα 80 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά το έργο της Μπαρτσελόνα η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Πορτογάλο επιθετικό.

Προτεινόμενα Άρθρα