«Θέλω» και «πρέπει» νίκης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Super League μπαίνει μόλις στην 3η «στροφή» της αλλά οι υπάρχουσες συνθήκες διαμορφώνουν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν για τον ΑΡΗ.

Το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime) διεξάγεται στη σκιά της κακής εκκίνησης των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν και σε εκείνη του -6, μεγαλώνοντας το «πρέπει» της νίκης για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ο ΑΡΗΣ παίζει απόψε με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση. Πρώτα με μία νίκη, που θα φέρει μία ηρεμία στο εσωτερικό του, και υπό προϋποθέσεις μία καλή εμφάνιση που… αγνοείται το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός… προσφέρεται ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να πετύχουν όλα τα παραπάνω, ωστόσο το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο αφού η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται επίσης από ένα κακό αποτέλεσμα και θα αναζητήσει τη δική της αντίδραση.

ΑΡΗΣ: Η σημαντική επιστροφή του Ματέο

Η απουσία του Λούμορ για ακόμη ένα ματς δημιουργεί αγωνιστικό θέμα, όμως η κατάσταση… ρεφάρει κάπως με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος, προσφέροντας στον Άκη Μάντζιο μία ποιοτική ενδεκαδάτη επιλογή.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός, για λόγους τακτικής, τους Μπεναλουάν και Χαιροβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς εκπλήξεις στο «Βικελίδης»

Χωρίς απρόοπτα και με τα γνωστά προβλήματα ταξίδεψε το «τριφύλλι» στη Θεσσαλονίκη για το αποψινό ντέρμπι με τον ΑΡΗ.

Ενγκμπακοτό, Μπουζούκης και Αγιούμπ έμειναν στην Αθήνα για λόγους τακτικής, όπως και οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδέρας που είναι τραυματίες

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

3η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθός VAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα