«Θέμα» στο Κονγκό η μεταγραφή του Μαζικού (pic)

Εδώ και κάποιες ημέρες ο Μπράντλεϊ Μαζικού είναι και επίσημα παίκτης του ΑΡΗ, ενώ ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο (μαζί με τον Νταμπό), αναμένοντας και τους… υπόλοιπους που επέστρεψαν από την Αυστρία.

Με την μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ασχολούνται σήμερα (9/7) στην πατρίδα του, το Κονγκό, με την ιστοσελίδα adiac-congo να φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Έπειτα από τρεις γεμάτες σεζόν στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας (110 ματς, 4 γκολ και 11 ασίστ) ο Μπράντλεϊ Μαζικού υπέγραψε με τον ΑΡΗ. Με την ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος παίκτης θα επιστρέψει στο Europa League. Ο πρώην παίκτης της Λοριάν, γνωρίζει ήδη την διοργάνωση έχοντας παίξει 12 παιχνίδια πέρσι με την ΤΣΣΚΑ Σόγιας, τα έξι για τα προκριματικά.

Ο διεθνής Κονγκολέζος που υπέγραψε για τρία χρόνια, δεν συμμετείχε στον φιλικό αγώνα με τον ΑΡΗ Λεμεσού, αλλά μπορεί να κάνει το ντεμπούτο με τη νέα φανέλα του τη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Έγιναν συστάσεις για τον κορωνοϊό
Προηγούμενο άρθρο Έγιναν συστάσεις για τον κορωνοϊό
Επόμενο άρθρο Η συμφωνία για Καμάτσο έφερε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ από την Μπαρτσελόνα
Η συμφωνία για Καμάτσο έφερε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ από την Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News