Θα’ θελα να’ σουν εδώ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τέσσερις ενδεκαδάτες απουσίες κυλάει η διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ και σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον Άλαν Πάρντιου.

Οι διεθνείς βέβαια είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν “χαλάει” και τόσο πολύ το πρόγραμμα του Άγγλου τεχνικού. Αν όμως του δινόταν το δικαίωμα να κρατήσει έναν παίκτη στη Θεσσαλονίκη, αυτός λογικά θα ήταν ο Άντρε Γκρέι.

Ο 31χρονος έφυγε για το φιλικό της Τζαμάικα με την Αργεντινή τα ξημερώματα της επόμενης Τετάρτης, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με τον Βόλο. Οπως και ο Πάλμα.

Η διαφορά είναι ότι ο Τζαμαϊκανός επιθετικός είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο πήγε λίγο παραπάνω το μάτι του Πάρντιου όταν μελετούσε τον ΑΡΗ, αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στο Νησί.

Σε μία διακοπή με νέο προπόνηση και δεδομένα περιθώρια βελτίωσης, ίσως το καλύτερο για τον Γκρέι θα ήταν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Θα τον ήθελε και ο Πάρντιου, αφού όπως είχε πει στον Καρυπίδη “έχετε πάρει μόνο το 40% του Γκρέι έως τώρα”.

Μπορεί να μην του “βγήκε” κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο Άγγλος πιστεύει στον άλλοτε άσσο της Γουότφορντ και αυτή η διακοπή ίσως βοηθούσε και τους δύο για να κάνουν βήματα προς τον κοινό τους στόχο.

Τώρα ο Πάρντιου θα πρέπει να περιμένει την επιστροφή του και σταδιακή δουλειά εν μέσω αγώνων, όπως δηλαδή γινόταν τις προηγούμενες εβδομάδες από τους Τερζή-Αμανατίδη και ο Γκρέι έδειξε κάτι παραπάνω σε τομείς όπου ήταν πίσω, όπως αυτός των εντάσεων του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα