“Θα ξαναμιλήσουμε με τον ΑΡΗ – Η οικογένειά μου λατρεύει την Ελλάδα”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζέιμς Τζέγκο έκανε δηλώσεις για την πορεία της Αυστραλίας αλλά και τη δική του, βάζοντας στην “κουβέντα” και τον ΑΡΒ.

Ο 30χρονος χαφ τοποθετήθηκε στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα με τη Σαουδική Αραβία και ρωτήθηκε τόσο για τις επαφές του με τον ΑΡΗ όσο και τη ζωή στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Τζέγκο έχει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι και θέληση από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του.

Για την πορεία της Αυστραλίας στα προκριματικά: “Μετά το παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία θα είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου. Αλλά αν κοιτάξετε τα αποτελέσματά μας (πριν από την Ιαπωνία) έχουμε 11 νίκες στη σειρά και υπάρχει ένας λόγος που αυτό δεν έχει γίνει πολύ συχνά στο παρελθόν στην Ασία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει σε διαφορετικά μέρη κάτω από διαφορετικές συνθήκες και να κάνει εμφανίσεις που κερδίζουν παιχνίδια.

Μπορεί να μην είναι πάντα οι καλύτερες εμφανίσεις, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρουμε τρεις βαθμούς και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε περισσότερα από αρκετά για να προκριθούμε”.

Για τον ΑΡΗ και την ανανέωση του συμβολαίου του: “Η οικογένεια λατρεύει που ζούμε εδώ. Υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να παραμείνουμε.Είναι ακόμα νωρίς και το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα, στο υπόλοιπο της σεζόν και παράλληλα να τα πηγαίνω καλά με τον ΑΡΗ. Υπήρχαν συζητήσεις  στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά έσπασα το πόδι μου και συμφωνήσαμε να περιμένουμε λίγο.

Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακαθίσουμε μαζί σύντομα και θα μιλήσουμε, για να δούμε πού θα μας οδηγήσει. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε”.

Για τη ζωή στην Ελλάδα:Μου αρέσει πολύ εδώ. Για κάθε παίκτη υπάρχουν τόσα πολλά που έρχονται με την παρουσία στην Ευρώπη, που σε δοκιμάζουν και σε προκαλούν. Το να έρθω στην Ελλάδα -με την κουλτούρα της και το διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου- με έβγαλε από τη ζώνη άνεσής μου. Μου προσέφερε κάποιες προκλήσεις και επίσης την ευκαιρία να γίνω καλύτερος. Το σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να παίζω σε καλό επίπεδο και νομίζω ότι η Ευρώπη είναι το μέρος για να γίνει αυτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα