Θα πάρει την ευκαιρία του και ο Αλί

από AllAboutARIS

Ο Μοχανάντ Αλί ήταν το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, με το νεαρό Ιρακινό να προστίθεται στο ρόστερ για να δώσει λύσεις στην επίθεση. Μέχρι στιγμής έχει κάνει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές, αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα.

Ο 21χρονος φορ ήθελε τον χρόνο του, καταρχάς για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, αλλά και για να εγκλιματιστεί στο σύνολο. Να μάθει την ομάδα και, το πιο σημαντικό, να τον «μάθουν» οι συμπαίκτες του.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλή και λογικά σταδιακά θα πάρει και περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Με τις τελευταίες εμφανίσεις του Καμαρά, δεν είναι εύκολο να του… πάρει τη θέση, ωστόσο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και με το ενδεχόμενο να υπάρξουν αρκετές απουσίες «μπροστά», ίσως και να πάρει πιο πολύ χρόνο.

Σίγουρα πάντως, δεν αργεί η μέρα, που θα πάρει την ευκαιρία του, απλά αυτό θα γίνει στο κατάλληλο τάιμινγκ και για τον ίδιο, αλλά, κυρίως, για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα