Θα παρέμβει εισαγγελέας για τις χειρονομίες του Λουτσέσκου και των… φροντιστών του ΠΑΟΚ;

από AllAboutARIS

Ο… κορυφαίος προπονητής της Ελλάδας -όπως τον αποκαλούν- προχώρησε σε ακόμη μία “επίδεθξη ήθους” το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χειρονομίες, υβριστικές συμπεριφορές, ακόμα και επίθεση σε αστυνομικούς από φροντιστές όπως λένε κάποιες… κακές γλώσσες. Βέβαια όταν οι τελευταίοι αμύνθηκαν, τότε οι φροντιστές και οι… εύσωμοι τράπηκαν σε φυγή για να πάρει τη σκυτάλη σήμερα ο επικοινωνιακός μηχανισμός. Αυτός που πάντα βγαίνει μπροστά για να… αγιοποιήσει τον Ρουμάνο τεχνικό, που τόσο ο ίδιος όσο και οι… συνοδοί του νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα ελληνικά γήπεδα.

Από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση… άσπρο-μαύρο, κάνοντας μάλιστα λόγο ακόμα και για καταγγελία προς το Υπουργείο επικαλούμενοι… αυθαίρετη αστυνομική βία!

Γεγονότα και περιστατικά που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και… όλως τυχαίως εμπλεκεται πάλι η ίδια ομάδα. Θα πάρει άραγε θέση ο κ. Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Θα κληθεί σε απολογία ο Λουτσέσκου; Θα παρέμβει εισαγγελέας;

Έχουν δει τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το πρωί; Ή μήπως είναι οφθαλμαπάτη; Ή κάνουμε λάθος βλέποντας τους εύσωμους κυρίους, με διαπιστεύσεις του ΠΑΟΚ στον λαιμό, να χαιρετούν και να εννοούν κάτι άλλο δείχνοντας τα δάχτυλά τους στον κόσμο της ΑΕΚ;

Εδώ βέβαια περιμένουμε ακόμα παρέμβαση για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι αρμόδιοι μηχανισμοί θα λειτουργήσουν σε καλύτερους χρόνους… και γενικώς.

Προτεινόμενα Άρθρα