«Ιδανική μεταγραφή για τη Λιντς ο Λουίς Πάλμα»

από AllAboutARIS

Η Λιντς δεν τα κατάφερε να μείνει στην Premier League κι απ’ ότι φαίνεται αρχίζει από τώρα τον σχεδιασμό… επιστροφής στην κατηγορία. Ο υποβιβασμός θα… διώξει αρκετούς παίκτες είτε για οικονομικούς, είτε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ κάποιοι ετοιμάζονται να φύγουν επειδή δεν θέλουν να παίξουν στην Premiership.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός, Ροντρίγκο Μορένο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες εντός κι εκτός Αγγλίας.

Προς τι όμως ο πρόλογος; Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη, ο Λουίς Πάλμα είναι το θέμα μας. Ή πιο σωστά το θέμα της ιστοσελίδας footballfancast, που συνδέει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ με την Λιντς.

«Ένας παίκτης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ροντρίγκο στο «Έλαντ Ρόουντ», είναι ο επιθετικός της Ονδούρας Λουίς Πάλμα, ο οποίος έχει συνδεθεί με μεταγραφή στη Λιντς τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρει αρχικά.

Συνεχίζοντας στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται: «Ο νεαρός επιθετικός έχει εντυπωσιακές επιδόσεις με 13 γκολ και οκτώ ασίστ σε 36 συμμετοχές αυτή τη σεζόν, που είναι περισσότερα από οποιονδήποτε στην ομάδα της Λιντς, ενώ έχει επίσης εμπειρία από το Europa Conference League. Ικανός να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση, ο διεθνής με την Ονδούρα θα μπορούσε εύκολα να καλύψει το κενό που πιθανότατα θα αφήσει ο Ροντρίγκο».

Καταλήγοντας ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει: «Ένας νέος επιθετικός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι προτεραιότητα για όποιον προπονητή διαδεχτεί τον Σαμ Άλαρνταις αυτό το καλοκαίρι. Ο Μπάμφορντ έχει δείξει την κλάση του στο Πρωτάθλημα στο παρελθόν, αλλά φαινόταν σαν σκιά του προηγούμενου εαυτού του αυτή τη θητεία, καταφέρνοντας μόλις τέσσερα γκολ στην κορυφαία κατηγορία. Αν και κάποιοι νεαροί ελπίζουν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, μπορεί να χρειαστεί ένας πιο έμπειρος σκόρερ εάν η Λιντς θέλει να ανακάμψει γρήγορα και ο Πάλμα θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός παίκτης για να υπογράψει ο Αντρέα Ραντριτζάνι (σ.σ. ιδιοκτήτης Λιντς) αυτό το καλοκαίρι».

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X