Ιδου ο κανονισμός του πλαγίου για κατευθυνόμενους, άσχετους και ψεύτες! (pic)

από AllAboutARIS

Με το φινάλε του χθεσινού ντέρμπι ο γνωστός επικοινωνιακός μηχανισμός της πόλης έπιασε δουλειά και σαν άλλος… Ολυμπιακός προσπαθεί επικοινωνιακά να πείσει για τη δική του άποψη και να την επιβάλλει κιόλας!

Πριν το πέναλτι που εντέχνως μένει στην άκρη, η κουβέντα γίνεται για το πλάγιο και την παράβαση του παίκτη του ΠΑΟΚ, πατώντας ότι στην ελληνική ερμηνεία των κανονισμών ποδοσφαίρου δεν αναφέρεται το σενάριο να πατάει ο παίκτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την εκτέλεση του πλαγίου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι αναφέρει η αγγλική έκδοση των κανονισμών ποδοσφαίρου.

At the moment of delivering the ball, the thrower must:

• stand facing the field of play

• have part of each foot on the touchline or on the ground outside the touchline

• throw the ball with both hands from behind and over the head from the point where it left the field of play

Και στεκόμαστε στη δεύτερη επισήμανση για να τη μεταφράσουμε… “να έχει μέρος του κάθε ποδιού πάνω στη γραμμή ή στο έδαφος έξω από τη γραμμή.

Έξω από τη γραμμή. Οχι μέσα από τη γραμμή. Έξω…

Η αγγλική γλώσσα λοιπόν έρχεται να να σημειώσει αυτή τη διαφορά με το outside, αποκλείοντας το inside, δηλαδή εντός αγωνιστικού χώρου. Αναφέρει το “outside” για να αποκλείσει το inside.

Αυτόν τον κανονισμό ανέφερε ο Σπάθας στο MEGA… Την ίδια στιγμή Κουτσιαύτης και Βαρούχας δεν είπαν το παραμικρό γιατί ήξεραν ότι θα εκτεθούν.

Το πιο απαράδεκτο όμως είναι ότι ψεύτες, κατευθυνόμενοι και pay roll όχι μόνο έγραψαν ψευδώς ότι είναι καθαρό το πλάγιο αλλά επιτέθηκαν και στοχοποίησαν τα ΜΜΕ που ανέδειξαν την ψευτά. Αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα αλλά έτσι έχουν μάθει από παιδιά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X