Ικάρντι-Νάρα… season 2: Εκτός αποστολής της Παρί ο Αργεντινός λόγω… διαζυγίου!

από AllAboutARIS

Δεύτερη… σεζόν στη «σαπουνόπερα» ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και στη Γουάντα Νάρα. Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για τη σημερινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1 στην έδρα της Κλερμόν για προσωπικούς λόγους.

Η «Equipe» αναφέρει πως ο Ικάρντι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ φαίνεται πως υπολογίζεται από τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Κάπως έτσι, οι δύο παραπάνω λόγοι αποκλείστηκαν και τα σενάρια ολοένα και φουντώνουν.

Ο Ικάρντι φαίνεται πως για ακόμη μια φορά δεν τα πάει καλά με τη σύζυγο και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα, η οποία φέρεται να του έχει ζητήσει διαζύγιο. Ο Αργεντινός από τη δική του πλευρά αρνείται να παραχωρήσει διαζύγιο στο γνωστό μοντέλο, ενώ προσφάτως είχε διαψεύσει τα σενάρια περί χωρισμού. Ωστόσο, ένα ηχητικό που φέρεται να έχει στείλει η Νάρα και να διέρρευσε στα social media, δείχνει την όλη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Επηρεασμένος από έναν χωρισμό με τη Γουάντα Νάρα πριν τα βρουν ξανά, ο Μάουρο Ικάρντι είχε χάσει έτσι αρκετές ημέρες προπόνησης τον Οκτώβριο του 2021, ακόμη και μια αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Λειψίας, έχοντας ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν πως ψυχολογικά δεν είναι καλά.

Τώρα, ζητάει εκ νέου μια άδεια από τους Παριζιάνους, την οποία και πήρε, ώστε να διευθετήσει τα προσωπικά του ζητήματα…

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X