Ιντέγε: Το σκάνδαλο και το… Κουβέιτ!

από AllAboutARIS

Η καριέρα του Μπράουν Ιντέγε έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Αφού απέτυχε και στην Τουρκία με τη φανέλα της Γκέζτεπε, ο 34χρονος πλέον Νιγηριανός επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στο Κουβέιτ, υπογράφοντας στην Αλ Γιαρμούκ.

Ωστόσο οι ποδοσφαιρικές επιλογές του δεν είναι εκείνες που τον έφεραν ξανά στο προσκήνιο, αλλά οι κατηγορίες της πρώην κοπέλας του από την Ουκρανία, η οποία καταγγέλλει ότι παράτησε εκείνη και τα παιδιά τους στην χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Η Γιάννα Βολοσένκο, όπως είναι το όνομά της έχει δύο παιδιά με τον Ιντέγε, τον 10χρονο Τζόελ, ο οποίος γεννήθηκε όταν ο πρώην διεθνής με τη Νιγηρία έπαιζε ακόμα για τη Ντιναμό Κιέβου, και μια κόρη, την Μισέλ, που είναι 8 ετών. Όπως ανέφερε η Βολοσένκο, στα social media, ο Ιντέγε εγκατέλειψε τα καθήκοντά του ως πατέρας. Καταγγέλλει ότι έχει σταματήσει να πληρώνει διατροφή παιδιών τον Ιανουάριο του 2022, αρνούμενος να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως πατέρας και ότι οι δικηγόροι της δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του από τότε.

Επίσης, όπως αναφέρει, ενώ η ίδια μπορεί να φύγει από την Ουκρανία, τα παιδιά δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, επειδή έχουν το όνομά του Ιντέγε, με το Νιγηριανό, σύμφωνα με τη Βολοσένκο, να αδιαφορεί πλήρως για την κατάσταση.

Όπως τονίζει η Ουκρανή, ο Ιντέγε της οφείλει 150.000 δολάρια για διατροφή από το 2022,ενώ κάθε μήνα πρέπει να πληρώνει 7.000 δολάρια, ενώ για κάθε μέρα που δεν καταθέτει χρήματα, του επιβάλλεται πρόστιμο.

Προτεινόμενα Άρθρα