Ιντζάγκι: «Λυπάμαι για την απόλυση του Φονσέκα»

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Μίλαν αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στον πάγκο της, με τον Πάουλο Φονσέκα να βλέπει την πόρτα της εξόδου έπειτα από το 1-1 με την Ρόμα, πληρώνοντας το μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση αυτή έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας των ροσονέρι να κάνουν ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα τους, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να ερωτάται για την κίνηση της συμπολίτισσας, παραμονή του αγώνα της Ίντερ με την Αταλάντα (2/1) για τα ημιτελικά του ιταλικού Σούπερ Καπ και να εκφράζει τη λύπη του για την απόλυση του Πορτογάλου συναδέλφου του.

“Δυστυχώς εμείς οι προπονητές είμαστε πάντα υπό κρίση. Λυπάμαι για τον Φονσέκα γιατί είναι ένας έξοχος προπονητής και ένας έξοχος άνθρωπος, δεν είχε πολύ μεγάλη συνέχεια όσον αφορά στα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά τα πήγε εξαιρετικά στο Champions League και στο Coppa Italia όπου έδωσε ένα παιχνίδι».

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από το Όλντ Τράφορντ μέσα στον Ιανουάριο
Προηγούμενο άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από το Όλντ Τράφορντ μέσα στον Ιανουάριο
Επόμενο άρθρο Αγρίνιο: Πέθανε 28χρονος μετά το εορταστικό τραπέζι
Αγρίνιο: Πέθανε 28χρονος μετά το εορταστικό τραπέζι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News