Ισοπαλία στην Τρίπολη με κερδισμένο τον Ατρόμητο

από AllAboutARIS

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πολύ σημαντικού εκτός έδρας βαθμού που πήρε η ομάδα του (0-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Περιστερίου, στη μάχη που δίνει για απευθείας παραμονή στη Super League.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλιμπέκ του Ατρόμητου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 77′ και αποβλήθηκε οκτώ λεπτά αργότερα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπενίτο.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Αστέρας έπεσε στην 8η θέση με 39 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι στο +6 πλέον από την προτελευταία Λαμία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65’ Γκαρσία), Σάνταφε (66’ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (90’ Μπαράλες), Σίτο, Κρέσπι (65’ Τιλίκα), Ριέρα (80’ Σονί), Μπενίτο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας (46’ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (90’ Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77’ Αλιμπεκ), Ναμπί (90’ Ντένιτς), Κουλούρης.

Προτεινόμενα Άρθρα