«Ισοπεδωτική» Μαρσέιγ 4-2 εκτός έδρας την Σεντ Ετιέν

από AllAboutARIS

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρσέιγ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ Ετιέν, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο (2/4), αλλά αναβλήθηκε λόγω χιονιά.

Αν και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ με γκολ του Μπουανγκά από το ένατο κιόλας λεπτό του αγώνα στο κατάμεστο «Ζεφρουά Γκισάρ», οι Μασαλλοί αντέδρασαν και κυριάρχησαν στη συνέχεια, παίρνοντας τελικά τη νίκη με το εμφατικό 4-2 και αυξάνοντας στους τρεις τη βαθμολογική διαφορά τους από την τρίτη Ρεν.

Ο Παγιέ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με την ανατροπή να ολοκληρώνεται στο 60′, με αυτογκόλ του Κολοντζιέιτζακ. Με ένα ακόμα πέναλτι, ο Ντιένγκ έκανε το 1-3 στο 68′, ενώ ο Αρίτ έκανε το 1-4 στο 73′. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο τελικό 2-4, χάρη σε γκολ του Ντουά στο 86′.

Με σημαντικό διπλό έφυγε από την έδρα της Μετς η Μονακό, επικρατώντας με 2-1 και πλησιάζοντας στο -4 από τη Νις και την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 46′, με τον Αμαντού να ισοφαρίζει στο 63′. Τελικά, ο Μοαντού ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στους Μονεγάσκους, με δικό του γκολ στο 73′.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για την 30ή αγωνιστική της Ligue 1, η Στρασμπούρ επικράτησε με 1-0 της Λανς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή της πορεία.

Η Ναντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλερμόν, με τον Μπλας να τη βάζει σε «θέση οδηγού» στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Καουί ισοφάρισε στο 58’, ο Τσιριβέγια έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 62’, με τον Σαμέντ να ισοφαρίζει εκ νέου ένα λεπτό αργότερα. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μουανί στο 67’!

Νίκες πανηγύρισαν επίσης τόσο η Μπρεστ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ εκτός έδρας, όσο και η Τρουά, που πήρε το τρίποντο (1-0) χάρη σε γκολ του Ριπάρ στις καθυστερήσεις του ματς (90’+2’), παίρνοντας… ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X