Ο Λόρεν Μορόν βρήκε δίχτυα εις διπλούν στον αγώνα με τη Λαμία, επιθετικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία για τα ΜΜΕ της Ισπανίας να… ασχοληθούν μαζί του.
Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστοσελίδα estadiodeportivo, η οποία φιλοξενεί σχετικό θέμα με τίτλο…: «Η παράσταση του Μορόν», ενώ στο εισαγωγικό του κειμένου σχολιάζεται πως…: «Ο επιθετικός του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, σκόραρε δύο γκολ στη νίκη επί της Λαμίας (0-2) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στην πρόκληση του πρώτου σκόρερ της Ελλάδας».
Στη συνέχεια, ο συντάκτης του κειμένου σχολιάζει: «Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να θριαμβεύει στην Ελλάδα. Ο Ανδαλουσιανός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν με 20 γκολ και αυτή τη σεζόν πηγαίνει από τα λιγότερα στα περισσότερα στην προσπάθεια να επαναλάβει τον στόχο του να στεφθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Εξαιρετική ήταν η εμφάνισή του αυτή την Κυριακή στην 20η αγωνιστική της ελληνικής Super League. Πέτυχε και τα δύο γκολ για να νικήσει τη Λαμία, και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Καθώς δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ήταν ο MVP του αγώνα. Το επίπεδό του από τότε που πήγε στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης τον ανεβάζει ως έναν από τους πιο εξαιρετικούς παίκτες της χώρας».
Συνεχίζοντας, αναλύεται ο… τρόπος που σκόραρε τα δύο γκολ στη Λαμία και τονίζεται επίσης: «Με αυτή τη νίκη, ο Άρης Θεσσαλονίκης παραμένει στις θέσεις που δίνουν το δικαίωμα απόκτησης εισιτηρίου πρόκρισης για την Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα την Καλλιθέα όπου αγωνίζονται οι Ισπανοί Μπαραγκάν και Ματίγια».