Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Κογιάδο θέλει δανεισμό κι όχι πώληση» – Τι αναφέρουν για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Όλο το προηγούμενο διάστημα, στα ισπανικά ρεπορτάζ για την περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο, που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, έβγαινε μία πρόθεση της Ρεάλ Μπέτις για πώλησή του. Μάλιστα γινόταν αναφορές περί ενδιαφέροντος ομάδων από την Σαουδική Αραβία, όπου αγωνίστηκε και πέρσι ως δανεικός. Νεότερες πληροφορίες πάντως, δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα του Κογιάδο.

Σύμφωνα με την eldesmarque, ο 25χρονος Καταλανός, έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους της Μπέτις, ότι επιθυμεί να παραχωρηθεί δανεικός κι όχι με πώληση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα…: «Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος ήθελε μεταγραφή, ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για να πάει ξανά δανεικός. Ο παίκτης έχει δεχτεί κλήσεις από πολλές χώρες για να φύγει ως δανεικός και παρόλο που τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ενισχύεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μέση Ανατολή μέσω νέου δανεισμού. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και τα μέρη ελπίζουν να το οριστικοποιήσουν τις επόμενες ημέρες».

Με τον συντάκτη του κειμένου να προσθέτει: « Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζονται οι Λόρεν Μορόν και Μοντόγια, είναι άλλος ένας από τους συλλόγους που ζήτησαν τον δανεισμό του».

 

Προτεινόμενα Άρθρα