Ισπανικό δημοσίευμα για ΑΡΗ, Μιλοβάνοφ και… Αρίας! (pic)

από AllAboutARIS

Όπως διαβάσατε χθες το βράδυ στο AllAboutARIS ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο… κάδρο του ΑΡΗ για την ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας είναι και ο Μπογκντάν Μιλοβάνοφ της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Σχετικό ρεπορτάζ έχει ισπανική ιστοσελίδα, η οποία αναφέρεται στο θέμα μεταφέροντας τις δικές της πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

Ο αθλητικός σχεδιασμός της Σπόρτινγκ με τον προπονητή της, Αμπελάρντο Φερνάντες και τον αθλητικό διευθυντή, Χάβι Ρίκο, συνεχίζεται. Το όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Μπογκντάν Μιλοβάνοφ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης της ελληνικής Super League. Ο 24χρονος Ουκρανός δεξιός μπακ δεν είναι στα πλάνα του Αμπελάρντο για την επόμενη σεζόν και η Σπόρτινγκ τον έχει βάλει στη λίστα αποχώρησης και θα δεχόταν να τον παραχωρήσει είτε με πώληση, είτε ως δανεικό, είτε με την αποδέσμευση. Το τελευταίο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ έλεγε για τον Μπογκντάν: «Με συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2024. Τα δύο μέρη καλούνται να αξιολογήσουν την κατάσταση στο άμεσο μέλλον»

Η ελληνική ομάδα εξετάζει το όνομα του Μπογκντάν για να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά, αποτελώντας πάντως τη δεύτερη επιλογή της, την οποία θα ενεργοποιούσε εάν δεν έπαιρνε την υπογραφή του Σαντιάγο Αρίας, του Κολομβιανού που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την περασμένη σεζόν έπαιζε δανεικός στην Γρανάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X