Ιωνικός: Ανακοίνωσε Σόουζα, ακολουθεί και ο Σάκιτς

από AllAboutARIS

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε θετικά τις συζητήσεις και με τον Εμάνουελ Σάκιτς, που μαζί με τον Ούγκο Σόουζα θα αποτελέσουν τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε μάλιστα την απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου αμυντικού ενώ πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα και αυτή του Σάκιτς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει;

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 30 ετών, δεξιοπόδαρος, κατάγεται από την Πορτογαλία και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β’ και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.

Το 2016 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ, ενώ είχε για προπονητή τον τεχνικό της ομάδας μας, Δημήτρη Σπανό.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League!

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Ούγκο Σόουζα και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X