Ιωνικός-ΑΡΗΣ: Η προαναγγελία της Stoiximan Super League

από AllAboutARIS

Η Stoiximan Super League παρουσιάζει μέσα από την ιστοσελίδα της όλες τις λεπτομέρειες της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Ιωνικό και ΑΡΗ στη Νίκαια.

Αναλυτικά: 

“Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο για την Α’ Εθνική/Stoiximan Super League και ο Ιωνικός κρατά την υπεροχή, αφού μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια που δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του, στη συνέχεια επικράτησε στα οκτώ από τα δώδεκα.

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 1989 στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι του Ιωνικού στην κατηγορία, όπου ηττήθηκε με 2-0 με γκολ των Κούη (13’) και Δημητριάδη (69’).

Την επόμενη σεζόν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και στις 13 Δεμεβρίου 1992, ο Άρης επικράτησε με 1-0 (59’ Λόντσαρ). Αυτό είναι και το κυρίαρχο σκορ στις νίκες του Άρη, ο οποίος έχει επικρατήσει τέσσερις φορές και οι τρεις είναι με 1-0.

Η παρθενική νίκη του Ιωνικού ήρθε στις 2 Οκτωβρίου 1994, με τον Πίτσο (43’) και Γρίμπιλα (92’) να σημειώνουν τα γκολ για την ομάδα της Νίκαιας, η οποία με αυτή τη νίκη ως αφετηρία έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές και τα επτά παιχνίδια χωρίς ήττα εντός από τον Άρη, με έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Τα τρία από τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 1-0, τα δύο υπέρ του Άρη και το ένα υπέρ του Ιωνικού, ενώ υπάρχει ακόμη μια ισοπαλία (1-1) και μια νίκη της ομάδας της Νίκαιας (2-1).

Εκτός από τις 15 αναμετρήσεις στην έδρα του Ιωνικού για το πρωτάθλημα υπάρχει και μια για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία ήταν το 1975-76 σε μονή αναμέτρηση, όπου ο Άρης επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση για του “16” του θεσμού με τους Κούη και Δράμπη να σκοράρουν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 21-12″

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X