Ιωνικός – Λαμία 2-2: Με γκολ – ποίημα ο Τόσιτς υπέγραψε την παραμονή των Φθιωτών, υποβιβάστηκαν οι Νικαιώτες (vid)

από AllAboutARIS

Η Λαμία έκανε μια επική ανατροπή, γύρισε από το 2-0 εις βάρος και με ένα γκολ-ποίημα του Τόσιτς ισοφάρισε σε 2-2 με τον βαθμό αυτό να δίνει στην ομάδα της Φθιώτιδας τον πόντο που ήθελε για να την κρατήσει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο με ωραία γκολ, με ανατροπές, με μάχες, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και με τους παίκτες και των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα τους για τον υποβιβασμό της ομάδας τους.

Ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε επτά λεπτά και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Αρχικά στο 30′ ο Ελευθεριάδης, ο πιο κοντός παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ από τα δεξιά και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0 του Ιωνικού.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ιωνικός βγήκε όμορφα στην επίθεση από τα δεξιά η μπάλα πήγε στον Σάκιτς ο οποίος προσπάθησε να σουτάρει η μπάλα κόντραρε έφτασε εκτός στον Κάνιας που με ένα τρομερό κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα για το 2-0 των γηπεδούχων.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (76′ Λοβέρα), Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (70′ Γούλερι), Μασάς (70′ Σεμπά), Ελευθεριάδης (60′ Ούγκο Σόουζα), Μαντζής.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπάντα (46′ Σαραμαντάς, 84 λ.τρ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιλούλης (64′ Ρόμανιτς), Σλίβκα (75′ Σλίβκα), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46′ Τόσιτς), Νούνιες, Μεντίνα.

Τα highlights του παιχνιδιού

 

Φωτορεπορτάζ:EUROKINISSI

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X