Κάζο για τη Γουέστ Χαμ, την πέταξε εκτός Κυπέλλου η Μπρίστολ Σίτι (vid)

από AllAboutARIS

Νωρίς έλαβε τέλος η πορεία της Γουέστ Χαμ στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας, καθώς τα «σφυριά» έπεσαν θύματα έκπληξης απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι!
Ο σύλλογος της Championship επικράτησε 1-0 εντός έδρας της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες στη ρεβάνς του 1-1 στο Λονδίνο και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει Νότιγχαμ Φόρεστ ή Μπλάκπουλ.

Το τέρμα του Κόνγουεϊ στο 3’ έκρινε το ματς, με την αποβολή του Μπενραχμά στο 51’ να διευκολύνει τη Σίτι. Βασικός για τους ηττημένους αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.






Νίκη-πρόκριση με ανατροπή πήρε η Λούτον, που επιβλήθηκε 2-1 της Μπόλτον εκτός έσρας, ενώ η Μπέρμιγχαμ λύγισε δύσκολα, επίσης με 2-1, τη Χαλ εντός έδρας.
Την πρόκριση πήρε και η Νιούπορτ Κάουντι, μετά το εκτός έδρας 3-1 εις βάρος της Ίστλιχ.
Τέλος, το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού πήρε μετά από μεγάλη περιπέτεια και η Γουλβς, η οποία επικράτησε 3-2 της Μπρέντφορντ στην παράταση. Οι «λύκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφαρίζοντας με τον Σεμέδο (31′) και Φρέισερ (72′) τα γκολ των φιλοξενούμενων στο 13′ και το 52′ αντίστοιχα.
Στο έξτρα μισάωρο, οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση χάρις στο τέρμα του Κούνια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, αντέχοντας μέχρι το φινάλε την πίεση της Μπρέντφορντ, η οποία και έψαχνε ένα γκολ να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Προτεινόμενα Άρθρα