Κάλεσμα του Τιάγκο Σίλβα στον Νεϊμάρ: “Πρέπει να έρθεις στην Τσέλσι!”

από AllAboutARIS

Ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε την πόρτα της Τσέλσι για τον Νεϊμάρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στους παίκτες προς αποχώρηση της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται να παίζει σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν.

Το μέλλον του Νεϊμάρ μοιάζει αβέβαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα ΜΜΕ σε Γαλλία και Ισπανία κάνουν λόγο για πρόθεση της διοίκησης και του Λουίς Κάμπος να «ξεφορτωθούν» τον Βραζιλιάνο ενόψει της νέας σεζόν, όντας διατεθειμένοι να καλύψουν τον μισθό του για να τον παραχωρήσουν δανεικό με πιθανή οψιόν αγοράς. Κι ενώ ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σταρ δεν δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο αποχώρησης, ο επί χρόνια συμπαίκτης του στους Παριζιάνους και τη Σελεσάο, Τιάγκο Σίλβα, του απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για μεταγραφή στην Τσέλσι!

Οι Μπλε, έχοντας περάσει οριστικά στα χέρια του Τοντ Μπόελι και με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη να έχει διάθεση για σημαντικές μεταγραφές που θα σηματοδοτήσουν τη νέα εποχή, έχουν ήδη ρίξει τα δίχτυα τους και πιέζουν για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια για το δεξί άκρο της επίθεσης. Ωστόσο, ο βετεράνος στόπερ θα ήθελε πολύ να γίνει εκ νέου συμπαίκτης με τον Νέι σε συλλογικό επίπεδο και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, χαρακτήρισε ιδανική επίλογή για τους Λονδρέζους τον 29χρονο εξτρέμ:

«Πρέπει να έρθεις στην Τσέλσι. Αν συμβεί αυτό, θα είναι ό,τι καλύτερο για όλους. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Νεϊμάρ. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω κάτι, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει πραγματικότητα».

Προτεινόμενα Άρθρα