Κάνει ξανά ζημιά και τετραπλασιάζει ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ (20:30) για τα Playoffs της Super League με συνταγή… κυπέλλου!

Πέμπτη και τελευταία στροφή του πρώτου γύρου των Playoffs και ο Άρης έχει εκτός έδρας αποστολή με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα έχει ισορροπημένο απολογισμό με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες έχοντας 48 βαθμούς συνολικά.

Το 2/2 με ΠΑΟΚ (0-1) και Λαμία (3-1) ακολούθησαν οι ήττες από Ολυμπιακό στο Φάληρο (3-0) και Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-2) με την εμφάνιση απέναντι στους «πράσινους» να αξίζει κάτι καλύτερο από την ήττα.

Η νέα πρόκληση για τον Άρη είναι η αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας όπου θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα με βασικό κίνητρο το γόητρο αλλά και να δείξει τη μέγιστη αγωνιστική ετοιμότητα σε μια απαιτητική αναμέτρηση όσο πλησιάζει η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι «κίτρινοι» τίθενται αντιμέτωποι της ΑΕΚ έχοντας δείξει στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια πως όχι μόνο μπορούν να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά να τη συνδυάσουν με αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν στο όριο στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (1-0), ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήρθαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3, με ανατροπή και γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Στο κύπελλο οι δύο αναμετρήσεις συνδυάστηκαν με ισοπαλίες (0-0 στην Αθήνα, 1-1 στη Θεσσαλονίκη) με τον Άρη να πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι, έχοντας τη συνταγή για να φύγει αλώβητος και τώρα από την «Αγιά Σοφιά». Το Χ2 διπλή ευκαιρία προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Η ομάδα του Μάντζιου έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και αναμένεται να βρει χώρους στο ανοικτό γήπεδο για να «χτυπήσει» την άμυνα της ΑΕΚ που έχει δεχθεί δύο γκολ σε καθένα από τα δύο τελευταία της παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Το Goal/Goal είναι σε απόδοση 2.10. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα