Κάνει το πρώτο βήμα σε σούπερ απόδοση ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο κάστρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» την Ντιναμό Κιέβου (21:15) με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους βάλει σε… ρυθμούς πρόκρισης!

Η δουλειά έγινε – έστω και δύσκολα – με την Αραράτ και ο Άρης ετοιμάζεται για μία πρόκληση με δύο μεγάλα ματς. Η ομάδα του Τόλη Τερζή, έχοντας και την ψυχολογία στο μέρος της μετά το πρόσφατο 1-0 επί των Αρμένιων, υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15) θέλοντας να πάρει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa Conference League. 

Οι Ουκρανοί, λόγω και της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα τους, δεν διαθέτουν την ποιότητα των προηγούμενων ετών και σίγουρα δεν είναι σε θέση να τρομάξουν τον σοβαρό, συγκεντρωμένο και ψυχωμένο Άρη. Με την βοήθεια της έδρας και με σωστό πλάνο, οι γηπεδούχοι μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν. Στο 3.70 η απόδοση για τη νίκη των «κιτρινόμαυρων».

Με βάση όσα είδαμε και κόντρα στην Αραράτ, ο Τερζής έχει δώσει έμφαση σε ένα «σφιχτό» σχήμα, το οποίο αποτελεί πάντα έναν καλό οδηγό για τα ευρωπαϊκά ματς υψηλού επιπέδου. Παρά τα προβλήματα στην άμυνα (με την απουσία του Μπράμπετς και την πρόσφατη αποχώρηση του Οντουμπάτζο), ο Άρης θα προσπαθήσει να κρατήσει τους Ουκρανούς μακριά από την εστία του Κουέστα και σίγουρα θα κοιτάξει να κρατήσει το τέμπο σε χαμηλό επίπεδο. Στο 1.72 το ενδεχόμενο για Under 2.5 τέρματα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι το παιχνίδι στρατηγικής και υπομονής θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρώτα λεπτά του ματς, αφού ούτε ο Άρης, αλλά ούτε και η Ντιναμό επιθυμούν να ρισκάρουν. Η έλλειψη ανάγκης για γρήγορο γκολ εκατέρωθεν οδηγεί στο Under 0.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα