Κάποτε ο Μπέος… ήθελε γιορτή και πλήρωνε ο ίδιος για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ!

από AllAboutARIS

Ο κ. Μπέος προκάλεσε με τη στάση του στο Βόλος-ΑΡΗΣ, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Από τις ανακοινώσεις “περί κλίματος που δημιουργεί η Θεσσαλονίκη”, μέχρι τις δικές του βιαιοπραγίες χθες στο γήπεδο κατά του κόσμου του ΑΡΗ -όπως δείχνουν οι φωτογραφίες- που μπήκε στο γήπεδο για να πάρει τη θέση του στην κερκίδα. Και ο τρόπος που μπήκε, ήταν αυτός στον οποίο οδήγησε ο ίδιος τα πράγματα, μαζί με τους εγκληματικούς χειρισμούς της Αστυνομίας.

Οταν πριν λίγες εβδομάδες έμπαιναν οι φίλοι της ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, δεν έγινε το παραμικρό. Και όπως είπε και ο Super 3, καλά έκαναν και μπήκαν. Τα γήπεδα είναι για τον κόσμο. Και ειδικά τα αχανή γήπεδα, που συγκεντρώνουν μόλις 200-300 άτομα από πλευράς γηπεδούχων.

Την ώρα που ο κ. Μπέος διαλαλούσε ότι το ματς θα γινόταν χωρίς κόσμο των φιλοξενούμενων, ο ΑΡΗΣ δεν ζήτησε επίσημα, πώς γίνεται απλός κόσμος να προμηθευόταν από νωρίς εισιτήρια. Και δεν μιλάμε για διαρκείας ή μέλη του ΝΠΣ Βόλος… Και υπάρχει η δημόσια παραδοχή του κ. Μπέου ότι έγινε αυτό. Ακόμα και ένα να έδωσε, αθωώνει τον ΑΡΗ και όλη η ευθύνη πέφτει στον γηπεδούχο, βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ.

Γιατί ο κ. Μπέος δημιούργησε όλο αυτό το μπάχαλο, με την Αστυνομία να μπαίνει και αυτή στην εξίσωση. Αφού θέλει γιορτές στο γήπεδο. Θέλει τον κόσμο και όχι επεισόδια. Α, το έχει αποδείξει. Και μάλιστα με πρόθεση να πληρώσει ο ίδιος από την τσέπη του.

Για πάμε να θυμηθούμε μία δήλωση του από το όχι τόσο μακρινό 2019, πριν από ένα ματς με τον ΠΑΟΚ.

“Εάν, λοιπόν, δεν έχουν κάποια παιδιά χρήματα, να έρθει η θύρα 4 να μου πει και καλύπτω εγώ το εισιτήριό τους έως 200 άτομα. Θα δώσω 200 εισιτήρια δωρεάν, θα τα πληρώσω εγώ, σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν έχουν χρήματα για να τα πληρώσουν. Μην έρθουν όμως 2.000 άτομα. Έως 200 εισιτήρια τα πληρώνω, για να μην μπλοκάρουν το σύστημα και αρχίσουμε τις μάχες με τα ΜΑΤ, χημικά και τα σχετικά. Τότε θα είναι δύσκολο να επέμβω. Πιο αντρίκεια πρόταση δεν υπάρχει από αυτή που κάνω, γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τη γιορτή”.

Τότε ο κ. Μπέος δήλωνε πρόθυμος να καλύψει το κόστος των εισιτηρίων για τους φίλους του ΠΑΟΚ, εάν δεν είχαν χρήματα. Χθες οι φίλοι του ΑΡΗ δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο. Κάποιοι αγόρασαν τα εισιτήρια που ο ίδιος επίσημα δεν έδωσε αλλά τα εκδοτήρια του λειτουργούσαν κανονικά. Μήπως αποσκοπούσε κάπου αλλού;

Να σημειώσουμε πάντως ότι την αμέσως επόμενη σεζόν, ο Αμρ Ουάρντα κατέληξε στον Βόλο…

Προτεινόμενα Άρθρα