Κάρλο Αντσελότι: «Τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικά και συμφωνώ 100% μαζί του»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει όλο τον κόσμο να τον αποθεώσει, όχι μόνο για τις επιδόσεις του στα παρκέ, αλλά και για τις απόψεις του.

Οι φοβερές δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμιο Χιτ, έχουν αναγκάσει σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού να τον αποθεώσουν. Μετά τον υπερπρωταθλητή Στιβ Κερ έτσι και ο πολυνίκης προπονητής της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στις απόψεις του “Greek Freak” και συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

Οι δηλώσεις του Αντσελότι
«Τα λόγια του παίκτη του NBA (σ.σ. ο Γιάννης Αντετοκούνμπο) μου φαίνονται φανταστικά, αλήθεια δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Συμφωνώ μαζί του 100%. Και στον αθλητισμό ισχύουν και στη ζωή! Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυγχάνεις όταν δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι όσο καλύτερα μπορείς. Όταν τα δίνεις όλα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν καλά, άλλες όχι. Μπορεί να έχω μια συλλογή με τίτλους, αλλά αν μετρήσω αυτούς που έχω χάσει… Τα λόγια του ήταν υπέροχα».

Προτεινόμενα Άρθρα