Κάρσλεϊ: «Η ήττα από την Ελλάδα μπορεί να μας κάνει καλύτερους»

από AllAboutARIS

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να προκαλέσει κρότο στο «Wembley», όταν στη βραδιά της ζωής του ο Βαγγέλης Παυλίδης υπέγραψε ένα τεράστιο «διπλό» με δυο γκολ για να χαρίσει τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την ίδια ώρα ωστόσο στο Νησί η ήττα συνοδεύτηκε από αποδοκιμαστικά σχόλια από τον βρετανικό Τύπο προς τους γηπεδούχους που «βομβαρδίστηκαν» από τα εγχώρια Μέσα.

Ενόψει του αγώνα απέναντι στη Φινλανδία ο προπονητής των Τριών Λιονταριών, Λι Κάρσλεϊ, θέλησε να σταθεί στα θετικά της συνάντησης, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να ωφεληθεί από αυτή την ήττα.

«Αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει καλύτερους σε δυο με τρεις μήνες. Ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή τη δουλειά. Είναι σημαντικό να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι θα γίνω καλύτερος προπονητής από αυτό. Αλλά μάλλον θα είμαστε λίγο πιο συντηρητικοί αύριο (σ.σ κόντρα στη Φινλανδία).

Δεν κρατήσαμε τη μπάλα όπως έπρεπε στην επίθεση, ενώ βρισκόμασταν σε καλές θέσεις. Έχω δει το παιχνίδι σε επανάληψη μερικές φορές. Υπάρχει πάντα μια συναισθηματική αντίδραση μετά το ματς, σε σημεία η απόδοση δεν ήταν αρκετή.

Αλλά υπάρχουν αρκετά θετικά. ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και το έχουμε δείξει. Αύριο το σημαντικό είναι να βγάλουμε αντίδραση. Οι παίκτες ανυπομονούν για το ματς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα