Κάταγμα περόνης ο Φοφανά

«Θα σας πω νέα μόλις έχω την τελική διάγνωση, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι έχω κάταγμα στην περόνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα σας τα μηνύματα. Σήμερα είναι μια κακή μέρα, αλλά βρίσκομαι σε έναν φοβερό σύλλογο με μια υπέροχη ιατρική ομάδα». 

Τα λόγια αυτά έγραψε στο Instagram,  ο 20χρονος Γάλλος αμυντικός της Λέστερ,  μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό με τη Βιγιαρεάλ.

Στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 3-0, ο Φερ Νίνιο έκανε ένα πολύ άσχημο, σκληρό τάκλιν στον Φοφανά.    Ο επιθετικός πήγε για τη μπάλα, χωρίς πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του, αλλά με όλο το βάρος του σώματός του έπεσε στον αστράγαλο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

«Βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Πιο κοντά από ποτέ στο «αντίο» ο Μέσι
Προηγούμενο άρθρο «Βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Πιο κοντά από ποτέ στο «αντίο» ο Μέσι
Επόμενο άρθρο Εικόνες Αποκάλυψης: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αττική! (vid)
Εικόνες Αποκάλυψης: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αττική! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News