Κάτι πάει να αλλάξει με τις στατικές…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε και αυτό είναι το πρώτο σημείο αναφοράς για την ομάδα του Τόλη Τερζή. Ο τρόπος με τον οποίο το κάνει και προσπαθεί να είναι αποτελεσματική όμως, είναι που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, παρουσιάζοντας διαφορετικά στοιχεία όπως και μία άλλη εικόνα στις στατικές φάσεις. Μία μόνιμη πλήγη για τον ΑΡΗ, η οποία όμως τείνει να εξελιχθεί σε πλεονέκτημα.

Από την κομπίνα των Φεράρι και Πάλμα στο κόρνερ του 67ου λεπτού, ήρθε η κεφαλιά του Φαμπιάνο και το χέρι του Σίροτα. Ο Βραζιλιάνος αργότερα απείλησε από ωραίο φάουλ του Ματαρίτα, Συν την κομπίνα και το γκολ του Φαμπιάνο κόντρα στην Αραράτ την περασμένη εβδομάδα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο ΑΡΗΣ αρχίζει να παίρνει πράγματα από τις στημένες μπάλες, συμπληρώνοντας έστω για την ώρα ένα έλλειμα που είχε ως ομάδας.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κάποιος ότι η ομάδα δεν έχει πολλά ψηλά κορμιά, τότε τα παραπάνω αποκτούν και μεγαλύτερη αξία. Ειδικά απέναντι σε μία ψηλή και δυνατή ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου.

Προτεινόμενα Άρθρα