Κέιν: «Έμπνευση να βλέπω τον Ρονάλντο να φτάνει τα 901 γκολ σε αυτή την ηλικία»

από AllAboutARIS

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και έχει δηλώσει πολλές φορές πως επηρεάστηκε πολύ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άγγλος επιθετικός ετοιμάζεται να κάνει την 100ή συμμετοχή του με την εθνική ομάδα, στο παιχνίδι της Αγγλίας με αντίπαλο τη Φινλανδία στο Nations League, έχοντας ήδη πετύχει 66 γκολ με το εθνόσημο.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εν λόγω αγώνα, ο Κέιν τόνισε πως η συχνότητα με την οποία σκοράρει ο Ρονάλντο ακόμη και στα 39 του, είναι κάτι που του δίνει κίνητρο να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι πως είμαι σε καλή κατάσταση και πως είμαι στο peak της καριέρας μου σωματικά και πνευματικά. Το να βλέπω άλλους παίκτες όπως ο Ρονάλντο να φτάνουν τα 901 γκολ και να να τον βλέπω να αγωνίζεται στα 38 ή 39 του χρόνια, είναι κάτι που με εμπνέει να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, μου αρέσει να εκπροσωπώ την Αγγλία και δεν θέλω να σταματήσω σύντομα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να είμαι συνεπής τόσο με τη φανέλα της Αγγλίας όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ποιος ξέρει πόσες ακόμα συμμετοχές και πόσα ακόμη γκολ θα έχω, αυτό που ξέρω είναι πως είμαι πεινασμένος για περισσότερα και αποφασισμένος να πάω ακόμη πιο μακριά τα όριά μου.

Προσπαθώ να γεμίζω κίνητρα από διάφορους παίκτες, ειδικά εκείνους που είναι μεγαλύτεροι από μένα. Το να σκοράρει κάποιος πάνω από 900 γκολ στην καριέρα του είναι ένα εξαιρετικό ρεκόρ και να παίζει με αυτή την ηλικία, είναι κάτι που με εμπνέει».

Προτεινόμενα Άρθρα