Κέρδισε με 1 μέρα καθυστέρηση η Μπέτις (highlghts)

από AllAboutARIS

Με μία μέρα… καθυστέρηση, η Μπέτις πήρε το ντέρμπι της οργής απέναντι στην Σεβίλλη (2-1) και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
To «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν άδειο, χωρίς φωνές, παλμό και ένταση. Είχε φροντίσει για αυτό ο ανόητος που άνοιξε το κεφάλι του Ζοάν Χορδάν και οδήγησε σε διακοπή το ντέρμπι της Σεβίλλης για το Copa Del Rey στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μία μέρα μετά, αλλά οι παίκτες ήταν εμφανώς ξενερωμένοι από όσα έγιναν το βράδυ της Σαββάτου. Στην πραγματικότητα, η Σεβίλλη δεν εμφανίστηκε σχεδόν ποτέ στο γήπεδο και οι βερδιμπλάνκος που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πήραν την νίκη πρόκρισης.

Το γκολ του Χουάνμι (44’) ακυρώθηκε ορθώς μέσω VAR για οφσάιντ, όμως η υπεροχή της Μπέτις μετουσιώθηκε σε πρόκριση στην επανάληψη. Ο Σέρχιο Κανάλες ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι (73’, 2-1), που πέρασε στα προημιτελικά του Copa Del Rey, εκεί που περιμένουν ήδη Μαγιόρκα, Κάντιθ, Ράγιο Βαγεκένο, Βαλένθια, Μπέτις, ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις: Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλετικ Μπιλμπάο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X