“Καθαρός” από τιμωρίες και… σχεδόν πάνοπλος στο ντέρμπι

Ένα βασικό ζητούμενο για τον ΑΡΗ στη Λαμία ήταν η προστασία των πέντε παικτών που ήταν στο όριο των καρτών και κινδύνευαν να χάσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολοι τους βγήκαν αλώβητοι από το χθεσινό παιχνίδι , αγωνιζόμενο μάλιστα σχεδόν όλοι πλην του Οντουμπάζιο τον οποίο ο Άκης Μάντζιος κράτησε σκόπιμα στον πάγκο. Αφενός για να μην ρισκάρει με τις κάρτες και αφετέρου για να τον έχει “φρέσκο” στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Φαμπιάνο, Φατόρε, Μοντόγια και Σαμόρα “εβγαλαν” το ματς δίχως να δουν την κίτρινη του Σιδηρόπουλου και έτσι υπολογίζονται κανονικά για το ματς της επόμενης Κυριακής. Μάλιστα οι Φαμπιάνο, Μοντόγια και Οντουμπάζιο αναμένεται να βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μάντζιου.

Σε συνδυασμό με την επιστροφή των Μπράμπετς και Ζουλ από την τιμωρία τους, ο ΑΡΗΣ θα είναι σχεδόν πάνοπλος στο επερχόμενο ντέρμπι. Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Φραν Βέλεθ ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τζούρασεκ που είναι επίσης τραυματίας και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί από σήμερα.

Ανοιχτή παραμένει η τρύπα στο Μπιτ Μπαζάρ που είχε «καταπιεί» δύο άτομα (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή παραμένει η τρύπα στο Μπιτ Μπαζάρ που είχε «καταπιεί» δύο άτομα (vid)
Επόμενο άρθρο Διακοπές… δίχως ρούχα: Μια κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές από το 2025! (vid)
Διακοπές… δίχως ρούχα: Μια κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές από το 2025! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News