Και στο τέλος κερδίζουν οι… «Γερμανοί» Ιάπωνες (vids)

από AllAboutARIS

Πώς το είχε πει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ; “Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα, 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί”. Όχι πάντα όμως. Και οι Ιάπωνες έκαναν το δεύτερο μεγάλο μπαμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κερδίζοντας τα “πάντσερ” με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή! Μάλιστα τα γκολ σημείωσαν δύο παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία

Το φαβορί προηγήθηκε με πέναλτι του Γκουντογάν στο 33΄, έχασε σωρεία ευκαιριών για να «τελειώσει» το ματς και το πλήρωσε. Δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Bundesliga και μπήκαν ως αλλαγή, ο Ντοάν της Φράιμπουργκ στο 75΄ και ο Ασάνο της Μπόχουμ στο 83΄, οδήγησαν τους «μπλε σαμουράι» στη μεγάλη ανατροπή και στη νίκη με 2-1, βάζοντας… φωτιά στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ιαπωνία: Γκόντα, Σακάι (75′ Μιναμίνο), Γιοσίντα, Ιτακούρα, Ναγκατόμο (57′ Μιτόμα), Εντό, Τανάκα (71′ Ντόαν), Ίτο, Καμάντα, Κούμπο (46′ Τομιγιάσου), Μαέντα (57′ Ασάνο)

Γερμανία: Νόιερ, Ζίλε, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ, Κίμιχ, Γκουντογκάν (67′ Γκορέτσκα), Μίλερ (67′ Χόφμαν), Μουσιάλα (79′ Γκέτσε), Γκνάμρπι (90′ Μουκόκο), Χάβερτς (79′ Φούλκρουγκ).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X