Καληνύχτα και καλή τύχη…

από Γιάννης Παντελίδης

Το σημερινό ενδεχομένως να πανηγυρίστηκε και περισσότερο από την κατάκτηση ενός τίτλου. Δίκην υπερβολής βέβαια, αλλά συμπαθάτε. Για όλους όσοι ζήσαμε από κοντά την όλη φάση, ναι ήταν κάτι πολύ σπουδαίο. Όχι απλά γιατί θριάμβευσε το δίκαιο και η αλήθεια. Κυρίως, διότι πέτυχες μια νίκη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να αφιερώσουμε αρκετές αράδες για την λάσπη που δέχθηκε η ομάδα και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όσα γράφτηκαν, όσα ειπώθηκαν. Από υπαρκτούς και ανύπαρκτους «οργανισμούς». Τα αφήνουμε όλα στην κρίση του κόσμου. Αυτός ξέρει καλύτερα. Και σημειωτέον ο ΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στο CAS και δεν μιλάμε για δήθεν… δικαιώσεις, άλλων υποθέσεων, αλλά αφήστε το κι αυτό. Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα.

Ο οργανισμός του ΑΡΗ δοκιμάστηκε για μία ακόμη φορά. Ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι δεν έχετε φίλους που ενδεχομένως να εκστόμισαν κι ένα: «Ωχ μ@λ@κι@ κάναμε». Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από όλα αυτά, να κρατάμε στο μυαλό μας και να προχωράμε μπροστά. Ο ΑΡΗΣ βγήκε δυνατός, πολύ δυνατός από αυτή τη δοκιμασία και πάμε τώρα για τις επόμενες μάχες, που θα είναι εξίσου, ίσως και ακόμη πιο δύσκολες…

Μη σας φαίνεται περίεργο, που μπαίνει ξανά στο στόχαστρο η ΕΠΟ. Οι δικές της επιτροπές τους έβγαλαν όλους τρελούς και με το έτσι θέλω επέβαλλαν μία ποινή που κουβαλούσε σαν βάρος από την αρχή της σεζόν όλος ο σύλλογος. Κι όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Φεύγει από πάνω μία ρετσινιά που πήγαν ντε και καλά να του φορτώσουν. Ειλικρινά αν ήμασταν σε μία άλλη χώρα, με άλλες καταστάσεις και συνθήκες, θα περίμενα να βγουν από την ΕΠΟ και να ζητήσουν μία συγγνώμη. Δεν θα το κάνουν όμως. Το CAS τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Λογικά γι’ αυτούς είναι απλά μια Πέμπτη. Μπορεί και Μεγάλη, αν έχουν λίγο ευθιξία.

Καληνύχτα και καλή τύχη κύριοι, περιμένουμε το επόμενο χτύπημά σας…

Επικοινωνία:

Email: kinezos10@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

linkedin: www.linkedin.com/in/yiannis-pantelidis-43794a83/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzNrcbAx5pBhcvsE6n0hwrQ

Προτεινόμενα Άρθρα