Καμάτσο σαν να λέμε… Μαντσίνι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ράφαελ Καμάτσο βρίσκεται προ των πυλών του ΑΡΗ και αναμένεται άμεσα -ίσως αύριο- στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο 22χρονος είναι εκείνος με τον οποίο κλείνει το μέτωπο των εξτρέμ -για την ώρα τουλάχιστον- αποτελώντας μία επιλογή με την οποία ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας του και παράλληλα μοιάζει αρκετά με έναν παίκτη του ρόστερ.

Αυτό που είδαν στον Καμάτσο οι άνθρωποι του ΑΡΗ, είναι έναν ποδοσφαιριστή κοντά στα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου -όπως αποδείχθηκε- πρότζεκτ των τελευταίων χρόνων. Τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Πορτογάλος winger μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις μπροστά, από εξτρέμ μέχρι 10άρι και δίπλα στον φορ. Είναι εξτρέμ με προτέρημά του το ανοικότ γήπεδο και βοηθάει πολύ ανασταλτικά. Οπως δηλαδή ο Μαντσίνιο.

Ίσως ένα στοιχείο στο οποίο διαφέρον να είναι το ένας εναντίον ενός. Πρόκειται για κάτι που δεν έχει αναπτύξει τόσο πολύ ο Αργεντινός, ενώ ο Καμάτσο φαίνεται να το έχει πιο έντονα όπως αναφέρει και το scouting report του ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα Άρθρα