Καμάτσο: To deal με ΑΡΗ, η επαφή με Μπούργος και πότε έρχεται Ελλάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Παπέ Ντιόπ να είναι με τη βαλίτσα στο χέρι, ο επόμενος που περιμένει ο ΑΡΗΣ στη Θεσσαλονίκη είναι ο Ράφαελ Καμάτσο.

Το θέμα θεωρείται τελειωμένο για τους “κιτρινόμαυρους” εδώ και μέρες, ωστόσο η άφιξή του καθυστερεί και υπάρχει λόγος, χωρίς όμως να προκύπτει ανησυχία ή κάτι που μπορεί να “χαλάσει” τον δανεισμό του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Το δεδομένο deal με τον ΑΡΗ, η επαφή με Μπούργος και η εκκρεμότητα με Σπόρτινγκ

ΑΡΗΣ και Καμάτσο έχουν συμφωνήσει σε όλα εδώ και μέρες, με τον παίκτη μάλιστα να πείθεται κυρίως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χερμάν Μπούργος αλλά και με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, βάζοντας στην άκρη άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του και πιέζοντας ώστε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί που… κολλάει το θέμα είναι στις επαφές ΑΡΗ και Σπόρτινγκ. Η ατζέντα των πορτογαλικού συλλόγου είναι αρκετά γεμάτη αυτές τις μέρες αλλά δεν αργεί η ώρα που θα ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους “κιτρινόμαυρους”, ώστε ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Πότε θα είναι Ελλάδα

Ο Καμάτσο παραμένει στη βάση του και περιμένει το “οκ” ώστε να έρθει στην Ελλάδα. Οπως σημειώνει το περιβάλλον του, αυτό θα γίνει μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως να μην προλάβει την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και ενδεχομένως να ενσωματωθεί σε αυτήν με καθυστέρηση κάποιων ημερών.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα