Καμία γιγαντοοθόνη στο Παρίσι για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την απόφαση να μην στήσει γιγαντοοθόνες στις πλατείες του Παρισιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έλαβε ο δήμαρχος της πόλης, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο μποϊκοτάζ που έχουν ξεκινήσει και άλλες πόλεις τις χώρας.

Η γαλλική πρωτεύουσα ακολουθεί την τακτική που ξεκίνησε η πόλη του Μπορντό και συνέχισε η Μασσαλία, διαμαρτυρόμενη για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ για την ανέγερση των γηπέδων που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RMC, αντίστοιχη τακτική πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες πόλεις όπως η Νίκαια, η Νάντη και η Λιόν.

 

Προφυλακιστέος ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση της πρώην συζύγου του
Προηγούμενο άρθρο Προφυλακιστέος ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση της πρώην συζύγου του
Επόμενο άρθρο Νίκη για την ΑΕΚ στο παρθενικό της αγώνα στην OPAP ARENA (vid)
Νίκη για την ΑΕΚ στο παρθενικό της αγώνα στην OPAP ARENA (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News