Καμαρά: “Παλέψαμε και αξίζαμε τη νίκη!”

από AllAboutARIS

Ο σκόρερ της πρώτης νίκης του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, Αμπουμπακάρ Καμαρά σχολίασε την αναμέτρηση, τα στοιχεία που έδωσαν το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και τη δική του απόδοση.

Παράλληλα μίλησε για το πώς βιώνει το πρώτο του διάστημα στη Θεσσαλονίκη και την πρόκληση του ΑΡΗ.

Αναλυτικά ο Μαυριτανός φορ του ΑΡΗ είπε στην μικτή ζώνη της NOVA: “Φανταστική βραδιά, αξίζαμε αυτή τη νίκη. Παλέψαμε, είναι ωραίο να γυρίζουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε.”

Για την βελτιωμένη εικόνα: “Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερο ματς από τεχνικής άποψης αλλά είχαμε ένταση και πήραμε το ζητούμενο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια.”

Για το τέρμα που πέτυχε: “Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση. Πήγαινα για πάσα αλλά μου στρώθηκε ξανά η μπάλα και σκόραρα. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν το έβαζε ο συμπαίκτης μου. Η νίκη που πετύχαμε είναι σημαντική, την χάρηκε ο κόσμος και πάμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια.”

Για τις κινήσεις του στο “κουτί”: “Ήμουν εκεί και έβαλα το γκολ, αυτή είναι η ουσία. Σημαντικότερη ωστόσο είναι η νίκη και η ομαδική δουλειά.”

Για την επιλογή του ΑΡΗ και του ελληνικού ποδοσφαίρου: “Δεν κοιτάζω ότι είμαι η πιο ακριβή μεταγραφή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και η πρόκληση του ΑΡΗ, γι’αυτό και ήρθα.”

Για τη ζωή στην Ελλάδα: “Είναι ωραία εδώ όπως και όπου έχω αγωνιστεί. Είμαι εδώ και το απολαμβάνω.”

Για τον κόσμο του ΑΡΗ: “Είναι καλή η σχέση μας, σήμερα μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι γιατί σκόραρα. Έτσι είναι το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανένα παράπονο.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X