Καμαρά στο AllAboutARIS: “Στο τέλος περάσαμε… πνευματικές εξετάσεις”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είτε με νίκες είτε με γκέλες, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν από τους λίγους παίκτες που αποτελούσαν σταθερό θέμα συζήτησης στον φετινό ΑΡΗ.

“Είναι φορ ή δεν είναι φορ”; Θα δώσει κάτι παραπάνω στο γκολ”; “Κάνει όμως πολλές δουλειές στο γήπεδο”… Πολλοί τα είπαν και ο καθένας είχε τη δική του άποψη.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έδειξε να… ακούει ιδιαίτερα φέτος. Έμπαινε στο γήπεδο, σε μία πολύ διαφορετική χρονιά για τον ίδιο, κάνοντας την προσπάθειά του. Άλλες φορές πετυχημένα, άλλες όχι… Το ξέρει και ο ίδιος όμως.

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα στα Γιάννενα, το AllAboutARIS… τσίμπησε τον Μαυριανό έξω από το πούλμαν της αποστολής, για μία fast track αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση.

“Στην αρχή ήταν δύσκολο … Βλέπουμε όμως τώρα το τέλος, που είναι πολύ διαφορετικό. Τρεις νίκες στο τέλος. Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν, περάσαμε… πνευματικές εξετάσεις“, ήταν το πρώτο σχόλιο του 27χρονου, μιλώντας ακολούθως για τη φετινή χρονιά και το… ταμείο του ΑΡΗ με την 3η θέση και την Ευρώπη.

“Είναι κάτι στο οποίο έχουν όλοι συμμετοχή. Εγώ, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, ο πρόεδρος…. Γενικά φέτος ο ΑΡΗΣ ήταν μία αρκετά καινούργια ομάδα. Ηρθαμε πολλοί νέοι. Χρειαζόμασταν χρόνο και φάνηκε στο φινάλε της σεζόν. Ημασταν… πεινασμένοι”.

Μαζί με τον ΑΡΗ, είχε και ο ίδιος το δικό του καλό φινάλε της σεζόν, έπειτα από αρκετές διακυμάνσεις που είχε η απόδοσή του. “Πάντα θέτω υψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Οχι μόνο με γκολ αλλά και με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν καλές στιγμές που κρατάω. Υπάρχουν και εκείνες που δεν είναι ευχάριστες. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν θα γινόμασταν εμείς η εξαίρεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που πατούσα το χορτάρι, έδινα ό,τι είχα. 

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον προηγούμενο προπονητή (σ.σ. τον Μάντζιο). Έχει και αυτός το δικό του μερίδιο στη φετινή χρονιά”.

Οσον αφορά την επόμενη χρονιά; Κανένα σχόλιο… Κάτι που δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση του Καμαρά, αλλά σχεδόν με όλους μετά το φινάλε της σεζόν. Άλλοι δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν και άλλοι απλά θέλουν να ξεκουραστούν για την ώρα, βάζοντας αργότερα την επόμενη μέρα στο “κάδρο”…

 

Προτεινόμενα Άρθρα